Den store Turen går til Danmarks smukkeste vandreruter
Læs uddrag
Hør uddrag

Den store Turen går til Danmarks smukkeste vandreruter

Gunhild Riske

Politikens Forlag
COFFEE TABLE-UDGAVE

Danmarks flotteste vandreture for både begyndere og garvede.

Når vi skal planlægge ferie hjemme i Danmark, står vi pludselig over for en helt ny udfordring: Hvor finder vi den smukkeste natur, og hvor er de bedste vandreruter, som hele familien kan gennemføre?

Turen går til Danmarks smukkeste vandreruter indeholder forslag til 30 vandreture i hele landet med udgangspunkt i Naturstyrelsens mange ruter. Derfor er langt de fleste afmærket hele vejen, og der er desuden kort til hver enkelt rute, så det er let at finde vej. Der er ture på strand og i skov, ved klinter og klipper og i bakker og marsk – alt sammen steder, som giver et godt indblik i de forskellige naturtyper i Danmark.

Uanset om man er begynder eller en erfaren vandrer, er det godt med ny inspiration til weekendens gåtur. Ruterne i bogen kan næsten alle deles op i etaper, så der både er ture for familier med små børn, som hurtigt bliver trætte, og for dem, der gerne vil vandre en hel dag. Turene ender og begynder samme sted, så man kan tage bussen, toget, bilen eller cyklen til udgangspunktet og tage hjem igen samme sted fra.

Ruterne er udvalgt efter skønhedsværdi, geografi og interessante naturfænomener, og beskrivelserne af de enkelte ture dykker ned i områdets landskabstyper, dyr, planter og de kulturattraktioner, man møder på vejen.Turen går til Danmarks smukkeste vandreruter findes i to udgaver: en guidebog i det kendte Turen går til-format, som er let at have med på turen, og en coffee table-bog med flere illustrationer og ekstra tekst om den natur, man møder på de enkelte vandreruter.
Læs mere
Vælg udgave:
 p-bog (hæftet)
Belastning...
DKK 300.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 264
ISBN: 9788740070392
Format: 205x245
Udk. 27. maj 2021
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
Forlag: Politikens Forlag
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Gunhild Riske
Turen går til Danmarks smukkeste vandreruter
Gunhild Riske
Når vi skal planlægge ferie hjemme i Danmark, står vi pludselig over for en Læs mere
Turen går til grænselandet
Gunhild Riske, Kristian Ditlev Jensen
Den prisbelønnede danske forfatter Kristian Ditlev Jensen, der i flere år Læs mere
Turen går til London
Gunhild Riske
Bogen dækker London fra East End til Chelsea og fra Marylebone og Camden Læs mere