Thomas Laursen, professionel urtesamler, der kender Danmarks natur som sin egen bukselomme.
Driver virksomheden Wildfooding, hvorfra han leverer vilde urter til danske toprestauranter som bl.a.
Alchemist, Noma og Geranium. Thomas’ hjerte banker for formidling af den vilde natur. Når han ikke
selv bevæger sig rundt ude i naturen, deltager han i alle tænkelige projekter omkring mad og udfører
konsulentopgaver for fx fødevareproducenter. Er forfatter til Vild – naturen ind i køkkenet (2017) og
Vild mad i køkkenet (2019). Har desuden været kok på morgen-tv, har medvirket i programmet
’Gourmet i Vildmarken’ på DR2 og i DR-programmet ’Smagen af Danmark’ og har haft sit eget program
’Grønthøstermetoden’ på Radio 24/7.
VILD
Tag med på tur! Thomas Laursen er eksperten, der har samlet vilde urter det meste af sit liv og kender Danmarks natur som sin egen bukselomme. Og han har øjnene med sig, når han dagligt bevæger sig rundt derude. 
VILD
Tag med i køkkenet! Thomas Laursen er eksperten, der har samlet vilde urter det meste af sit liv og kender Danmarks natur som sin egen bukselomme. Og han har øjnene med sig, når han dagligt bevæger sig rundt derude. 
Vild mad i køkkenet
Samler, kok og naturvejleder Thomas Laursen viser i sin nye bog, hvordan man salter, sylter, tørrer og fermenterer naturens spiselige vilde urter, svampe og bær, så man kan lave sit eget vilde forrådskammer. Med det har man altid noget, man kan tage ned fra hylden eller ud af køleskabet og bruge til at give maden masser af smag og et personligt touch. Læs mere
TOP  ▲
Bøger af Thomas Laursen
Den lille vilde
Jannick Boerlum, Thomas Laursen
Den lille vilde består af fire små guides til Danmarks vilde planter. Læs mere
Vild
Denne bog griber fat i en af tidens store trends: At mange gerne vil i gang Læs mere
Vild mad i køkkenet
Samler, kok og naturvejleder Thomas Laursen viser i sin nye bog, hvordan Læs mere
Downloads