Turen går til bøgernes Verden
Hør uddrag

Turen går til bøgernes Verden

Kathrine Tschemerinsky

Politikens Forlag
“Hvad skal jeg læse på min næste rejse?” Det er spørgsmålet Turen går til bøgernes Verden svarer på. Bogen indeholder omtaler af skønlitteratur og rejsebeskrivelser fra en række populære og mindre populære destinationer. Det er berigende at opleve destinationen gennem bøger, der udspiller sig netop dér, hvor man befinder sig. Litteratur lægger nye dimensioner til oplevelsen af rejsemålet, fra Paul Austers New York til Orhan Pamuks Istanbul. En anderledes guidebog, der stimulerer lysten til at rejse – og til at læse.
 
TUREN GÅR TIL har eksisteret siden 1952 og er blandt verdens hyppigst opdaterede rejsebogsserier. Serien dækker hele verden fra Nordatlanten til Australien. Bøgerne skrives på dansk af forfattere og journalister med et særligt indgående kendskab til de enkelte destinationer. Med nøje udvalgte attraktioner, herunder spisesteder, viser vi vej til de største oplevelser.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
DKK 180.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 132
ISBN: 9788740031843
Format: 120x190
Udk. 01. september 2017
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
Fotograf: Thomas Linder Kamure Thomsen
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Drustrups bogblog
Der er ingen grund til at blive hjemme! Tag denne inspirerende litteraturguide til rejser med på din næste tur - uanset om den foregår i din læsestol eller ude i verden.
Downloads